#IKBENERWEERBIJ

Tussen vanouds op vrijdagavond naar FC en de werkelijkheid van nu ligt een seizoen van gedwongen thuisblijven en voetbal kijken op een schermpje.

Misschien zag je FC Den Bosch zo in zeven hoogtepunten en even zoveel doelpunten van Roda JC winnen. Het was een spectaculaire wedstrijd waarin bijna alles klopte. Naast het scoreverloop viel vooral het enthousiasme van de spelers op. Ook de brede glimlach van trainer Jack de Gier na afloop staat in het geheugen gegrift. In De Vliert was het feest. Maar geen groot blauw-wit feest. De ziel van onze club ontbrak: de supporters. Wat hadden we die blijheid graag met jou gedeeld. Ze drukte op treffende wijze een verandering in mentaliteit uit. Een gevoel van ‘he he, we doen het weer op ónze manier’. Daarom heerst er ondanks de teleurstellende plaats op de ranglijst, een positieve sfeer rondom de club. We hebben ook wel iets om trots op te zijn: er is een trainer die de club nieuw elan heeft gebracht en er stond een jonge, talentvolle ploeg op het veld die in een herkenbare speelstijl met lef streed voor de punten.

Daarom ben je daar straks weer, zoals je dat al een flink tijdje bent. Je zal er altijd zijn. Je moet er bij zijn. Je kunt er niets aan doen. Het is een kruis, een manier van leven, een manier van zijn. Wij weten dat het zo is. Maar we vinden het niet vanzelfsprekend.

Jouw geduld en loyaliteit waren en zijn indrukwekkend. Ook al was dat geduld afgelopen seizoen soms nauwelijks sterker dan de twijfels en wanhoop. We zien jouw clubliefde. We voelen die liefde. We voelen jouw blauw-witte hartslag. Jij bent het kloppend hart van de club. Zonder jou komen we nergens. Zijn we niets.

Wij begrijpen als geen ander dat dit het moment is om wat terug te doen richting onze trouwe achterban. Buiten de compensatie waar je bij verlenging recht op hebt, introduceren we nu ook de vrienden voucher. De voucher geeft recht op een mooie korting waarmee een vriend, vriendin, kennis, familielid of collega onder dezelfde voorwaarden een seizoenkaart kan aanschaffen. Een unieke kans om samen de passie voor onze mooie club te delen!

Bron: FC Den Bosch

Supportersclub
FC Den Bosch

p/a Victorialaan 21
5213 JG ‘s-Hertogenbosch
E-mail: info@scfcdb.nl

Telefoon: 0653315504
IBAN: NL73INGB0007997423
KVK: 40220051

Menu